AutoPeelenMaas.nl: Winnaars Toverlandkaarten. - 12-11-2010


De afgelopen maanden preek er op de website van Auto Peel en Maas een prijsvraag, waarmee 2 entreekaarten voor attractiepark Toverland te winnen vielen. Vele mensen wisten de weg naar de website te vinden en maakten daarmee kans op de vrijkaartjes.
De prijsvraag is gewonnen door Mandy Sonnemans uit Beringe, door Wim Timmermans uit Eindhoven en door Sandra Atteveld, woonachtig in Tilburg. Zo zie je maar, ook buiten Peel en Maas weet men de website AutoPeelenMaas.nl te vinden!

Auto Peel en Maas is een initiatief van 9 autobedrijven die middels de website AutoPeelenMaas.nl gezamenlijk hun aanbod tonen. Op deze manier kunnen inwoners van Peel en Maas in één oogopslag het autoaanbod in de gehele regio Peel en Maas bekijken. Zo heeft men de keuze uit een breed aanbod auto’s en bovendien het voordeel van een autobedrijf in de buurt; makkelijk en betrouwbaar.

De deelnemende bedrijven zijn: Autobedrijf Van Ninhuys Beringe, Autobedrijf N. Bruynen Beringe, Autocentrum Everlo Panningen, Autobedrijf Vercoulen Beringe, Autobedrijf Broekmans Maasbree, Joosten Auto Meijel, Auto Hunnekens Meijel, Autobedrijf Westerman Beringe en Autobedrijf Zetsen Helden.